Per direct volop uitdagende afstudeeropdrachten en stages!

Gepost door | 13/11/2017 | Nieuws

workcept

Ben je op zoek naar een uitdagende stageplek of afstudeeropdracht in een innovatieve omgeving? Geïnteresseerd in een duurzame economie, die de regio versterkt? Wil je met ondernemers onderzoek doen naar duurzame business modellen in de circulaire economie.

Of wil je werken aan het innoveren van het sociale domein met als doel een inclusieve maatschappij, waarin iedereen mee mag doen en niemand aan de zijlijn staat. De woningmarkt toegankelijk houden voor een ieder? Meedenken over maatschappelijke woonoplossingen in leegstaand vastgoed of onderzoek doen naar gezond voedsel in regionale voedselketens?

Of gaat je interesse uit naar social impact bonds, serious gaming, verticale landbouw, gebiedsontwikkeling, natuur inclusieve landbouw, regiomarketing, communicatie, energietransitie of de inrichting van de leefomgeving?

Kijk dan op www.workcept.nl en solliciteer online. We zijn op zoek naar nieuwsgierige studenten, die houden van een uitdaging! Dit alles in de zeer inspirerende omgeving van de Gebiedscoöperatie, dé netwerkorganisatie die alle sectoren in de regio verbindt. We hebben voor elke opleiding een passende opdracht.

Opdracht delen: