Workcept logo

Jij en Weltechniek: De perfecte match voor ventilatieprojecten

Inhoudsopgave

Ben jij een handige ventilatie vakman die op zoek is naar een betrouwbare partner? Dan is Weltechniek de perfecte match voor jou! Met een ruim assortiment van A-merken, deskundig advies en een scala aan services, ontzorgen we jou van begin tot eind bij al jouw ventilatieprojecten.

Alles voor de perfecte ventilatie

Of je nu een complete ventilatie-installatie nodig hebt of onderdelen voor onderhoud of reparatie zoekt, bij Weltechniek vind je alles wat je zoekt. In onze webshop vind je onder andere:

  • Ventilatieboxen voor mechanische ventilatie in woningen, utiliteitsruimtes en kleine kantoorpanden.
  • Wand-, plafond- en buisventilator voor diverse toepassingen.
  • Kanalen en toebehoren, zoals buizen, spirobuizen, roosters en bevestigingsmateriaal.
  • CO2-sensoren en bedieningspanelen voor een optimale luchtkwaliteit.

Ventilatieboxen

De basis van mechanische ventilatie is de ventilatiebox. Deze box zorgt voor de afvoer van vervuilde lucht en regelt de toevoer van frisse lucht. Er zijn verschillende types ventilatieboxen beschikbaar, elk met hun eigen kenmerken en toepassingen.

Ventilatoren

Naast ventilatieboxen biedt Weltechniek ook een breed assortiment wand-, plafond- en buisventilatoren. Deze ventilatoren kunnen worden gebruikt voor diverse toepassingen, zoals extra ventilatie in badkamers, toiletten of woonkamers. Ook voor industriële toepassingen hebben ze diverse ventilatoren in het assortiment.

Kanalen en toebehoren

Voor het compleet maken van je ventilatiesysteem vind je bij Weltechniek alle benodigde kanalen en toebehoren. Denk hierbij aan buizen, spirobuizen, roosters, bevestigingsmateriaal en geluiddempers.

CO2-sensoren en bedieningspanelen

Wil je een optimaal binnenklimaat creëren? Dan zijn CO2-sensoren en bedieningspanelen onmisbaar. CO2-sensoren meten het kooldioxidegehalte in de lucht. Wanneer dit te hoog is, schakelt de ventilatiebox automatisch in om frisse lucht toe te voeren. Bedieningspanelen geven je controle over je ventilatiesysteem, zodat je de ventilatie handmatig kunt bedienen of verschillende instellingen kunt programmeren.

Jouw vragen beantwoord

Heb je vragen over een product of wil je advies over de juiste ventilatie-oplossing voor jouw project? De vakspecialisten staan altijd voor je klaar. Je kunt ze telefonisch contacteren, langskomen in de showroom in Assendelft of een e-mail sturen.

Jouw voordelen bij Weltechniek

  • Breed assortiment ventilatieproducten van topmerken
  • Deskundig advies en ondersteuning van ervaren vakspecialisten
  • Maatwerkoplossingen voor speciale ventilatie-eisen
  • Vakkundige installatie en onderhoud
  • Snelle levering
  • Jouw partner voor een gezond binnenklimaat

Met Weltechniek als jouw partner ben je verzekerd van een gezond en comfortabel binnenklimaat voor jouw klanten of in jouw eigen woning. Bezoek hun website voor meer informatie of kom langs in de showroom!

Bericht delen?